Реалізації прав жінок з інвалідністю на особистий зріст та творчість

Семінар

5-7 листопада 2015 р. в м. Чернівці ВГО «Національна асамблея інвалідів України» та Чернівецька обласна громадська організація інвалідів-візочників «Лідер»  проводить Регіональний навчально-практичний семінар для жінок з інвалідністю «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю на особистий зріст та творчий розвиток»

Під час семінару буде проведено:

  • Зустріч з представниками влади.
  • Лекцію на тему «Основи репродуктивного здоров’я»
  • Лекцію: «Міжнародні правові акти щодо захисту прав жінок з інвалідністю»
  • Майстер-класи по догляду за волоссям та шкірою. Уроки стилю.
  • Майстер-клас з візажу.
  • Психологічний тренінг: «Підвищення рівня взаємодії із зовнішнім світом через роботу із внутрішнім світом»
  • Фотосесія для жінок з інвалідністю «Краса в унікальності»
  • Флеш-моб «А ти не здавайся»

Проблематика заходу: Дискримінація жінки з інвалідністю, як за статевою ознакою так і за ознаками  інвалідності. Не достатність медичного обслуговування. Не толерантне ставлення оточуючих. Низькій рівень обізнаності у своїх правах жінок з інвалідністю. Мала підтримка від держави щодо соціального та правового захисту жінок з обмеженими фізичними можливостями. Стереотипи щодо жінки з інвалідністю.

Семінар

Ціль заходу: Привернення уваги громадськості до жінок з інвалідністю, керівництва місцевого та державного рівнів, широкого кола громадськості, жіночих та правозахисних громадських організацій щодо сприяння реалізації прав дівчат і жінок з інвалідністю, гарантованих Конвенцією ООН з прав інвалідів, Конституцією та іншими державними та Міжнародними правовими актами. Подолання психологічних стереотипів та формування нового позитивного погляду громадськості щодо жінок з інвалідністю. Підвищити рівень  щодо творчого розвитку жінок з інвалідністю.

В семінарі візьмуть участь: представники влади Чернівецької області, жінки з інвалідністю Чернівецької області, Житомирської області, Полтавської області, Миколаївської області, Київської області, Івано-Франківської області, представники ЗМІ.

Всім небайдужим, хто хоче та може допомогти в проведенні цього заходу і кому небайдужа доля жінок з інвалідністю, може зв’язатися з відповідальною особою – Добридіною Валентиною Петрівною. Телефони: (03735) 2-47-02, 050-50-05-123, 097-88-85-835, електронна пошта: [email protected]

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ