Акція “Допомогти так легко” від Червоного Хреста

День боротьби з бідністю

17 жовтня (субота), у Міжнародний  день боротьби з бідністю, за ініціативи Сторожинецької районної організації Товариства Червоного Хреста України  у торговельному центрі “MILLENNIUM” буде проводитись збір натуральної допомоги для людей, які стали заручниками важких життєвих обставин і опинилися за межею бідності.

Запрошуємо взяти участь в благодійній акції до Міжнародного  дня боротьби з бідністю “Допомогти так легко!”

“Діяльність Товариства Червоного Хреста України  не комерційна і залежить від вашої допомоги і підтримки,- каже голова Сторожинецької районної організації ТЧХУ Ольга Євдокименко. –  Ми ініціювали благодійну акцію “Допомогти так легко” для того, щоб кожен, хто має можливість та бажання зміг приєднатися і надати свій благодійний внесок для допомоги людям, які  опинилися у безвиході та скруті. Разом боротися легше!

Людина, яка опинилася за межею бідності, потребує підтримки як повітря. Повірте, у нашому районі мешкає дуже багато родин, які стали заручниками важких життєвих обставин і опинилися за межею бідності.

Ці люди щиро радіють будь-якій допомозі та увазі до них. Тому ми щиро просимо вас приєднатися до благодійної акції та завітати в суботу (17 жовтня), в Міжнародний день боротьби з бідністю, у торговельний центр “MILLENNIUM”  і залишити у встановленому кошику допомогу в натуральному вигляді , яку вважаєте за потрібне.

До прикладу: макаронні вироби, крупи, чай, цукор, сіль, засоби гігієни, дитяче харчування.

А ми розповсюдимо ваші пожертви людям та сім’ям нашого району, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Ваша чуйність, співпереживання і щиросердність, вміння розділити чужий біль дадуть можливість надати реальну допомогу!

Заздалегідь вдячні за підтримку!”

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ