Вебінар щодо децентралізації влади в Сторожинецькій ЦБС

2

Сьогодні, 19.10.15 р., о 11:00, в Сторожинецькій районній бібліотеці відбувся вебінар на тему “Децентралізація влади та об’єднання громад”, на якому обговорювалось питання реформи децентралізації.

Ключовим спікером був політолог Ігор Бабюк, директор регіонального офісу Реформ, також участь взяли працівники обласної Наукової бібліотеки ім. М. Івасюка. Учасниками обговорення даних питань були і бібліотечні системи інших районів, зокрема Хотинська та Чернівецька ЦБС.

Вебінар

На захід в районну бібліоткеу завітали завідуюча сектором внутрішньої політики Сторожинецької РДА Оксана Стрільчук, працівники Сторожинецької ЦБС та читачі.

Небайдужі сторожинчани, які прийшли на вебінар та цікавилися питанням децентралізації, мали змогу задавати свої запитання вживу через скайп-зв’язок. Організатором проведення вебінару була обласна Наукова бібліотека, а приєднані до електронної конференції були як запрошені гості.

3

Сторожинецькі бібліотекарі цікавилися, яким чином буде відбуватися зараз голосування та вибори в новоствореній Великокучурівській громаді, а також були питання щодо функціонування бібліотек в новій громаді. Бібліотечних закладів по населених пунктах, що входять до громади, є чотири і виникло питання, як саме по новому буде йти фінансування, загальне функціонування та чи буде скорочення. Присутнім на вебінарі дуже сподобалися чіткі та конкретні відповіді експерта.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ