Семінар “Чого хоче від бібліотеки молодіжна аудиторія?”

Семінар

30 жовтня в Сторожинецькій районній бібліотеці відбувся семінар бібліотечних працівників на тему: “Чого хоче від бібліотеки молодіжна аудиторія?”

З консультаціями виступили фахівці районної ланки, а досвідом своєї роботи поділилися сільські бібліотекарі. Потім відбулась фахова подорож учасників семінару до філії с. Тисовець, де взяли участь у світській вечірці “Хобі у твоєму житті”, яку підготувала бібліотекар Вонча-Боднарюк Наталія.

2

В ході заходу своїм хобі – любов’ю до книги – поділилась активна читачка бібліотеки Соломян Антоніна Іллівна, зустрілись ми і з людиною закоханою у світ шахів Кравчуком Федором Корнійовичом.

Цікавою була розповідь Чепишка Івана – художника за професією, а музиканта і фотографа за покликанням серця, який представив свою галерею картин, фотографій. Розповіла про своє захоплення піснею та вишивкою Вонча Вікторія, адже ця творчість робить її щасливою і приносить задоволення. Ціла експозиція її вишивальних шедеврів прикрашала залу. Кулінарними рецептами поділилась Богайчук Галина, для якої робота з борошном стала мистецтвом. Весь захід супроводжувався виступом фольклорного ансамблю “Тисівчанка”.

3

За маршрутом до бібліотеки с. Тисовець учасники семінару познайомились також з досвідом роботи бібліотек с. Снячів, В. Кучурів.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ