Збори “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі

Збори учасників АТО

В п’ятницю, 28 листопада, в районному Будинку національних культур відбулися збори відокремленого підрозділу громадської організації “Обєднання учасників антитерористичної операції” в Сторожинецькому районі.

У зборах прийняли участь, крім членів організації, керівник аппарату Сторожинецької РДА, начальник Управління праці та соціального захисту населення, директор автошколи, представники Спілки воїнів-інтернаціоналістів, волонтери. Також на зустріч завітав отець Михайло як представник духовенства.

3

“Збори пройшли продуктивно в плані гуртування хлопців які пройшли АТО, була обговорена ціла низка найактуальніших питань серед яких були питання щодо виділення земельних ділянок, житлового фонду, конкретизували пільгові питання. – розповідає голова “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі Сергій Кривко. – Присутні гості виступили з промовами, представники Спілки воїнів-інтернаціоналістів поділилися своїм досвідом та певними напрацюваннями, які вони зробили за час існування їх громадської організації та запевнили, що в разі потреби допоможуть вирішувати проблемні питання.

4

Також на заході обговорювалися питання щодо можливості чергової хвилі мобілізації, питання про створення певної програми щодо організації фонду підтримки воїнів АТО тощо.

2

Приємно вразила соціальна програма курсів підвищення кваліфікації, про яку розповів начальник УПСЗН та яка фінансується державою.

Наступна зустріч запланована 5 грудня 2015 року. Про час та місце проведення учасників Об’єднання буде повідомлено пізніше.”

Категорія: АТО Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ