Вивезення ТПВ та будівельного сміття

Маршрути

В місті є розроблений та затверджений в Сторожинецькому ЖКГ графік вивезення сміття з більшої частини міста. Розповісти докладніше ми попросили начальника Сторожинецького ЖКГ Поляка Валерія Михайловича:

– На якій стадії охоплення 100% території міста?

– Порядку 80-85% території міста забезпечені місцями для збору сміття. Із громадян, що проживають на території, забезпеченій місцями для збору сміття, заключили договори та платять за вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) десь 70% користувачів.

Це не дає нам змоги провести 100% охоплення, банально через те, що щоб поїхати, треба залити паливо в спецтехніку, яке треба закупити. Тому просимо громадян бути відповідальними та заключати договори на вивезення ТПВ.

Також є проблемою, що мешканці сіл району привозять сміття і забивають наші контейнери.

– Які проблеми в цій роботі? 

– Великою проблемою є те, що деякі мешканці міста викидають в контейнери для збору ТПВ будівельне сміття. Через те, що в спецавтомобілі сміття пресується, при наявності будівельних матеріалів (бетон, плитка, шифер тощо) пресувальна система виходить з ладу. Машини призначені для побутових відходів (мішечки, пластикові пляшки, лушпиння тощо), а будівельне сміття при пресовці ламає техніку.

Тому щиро просимо, якщо у вас зібралася певна кількість будівельного сміття, звертайтеся за телефоном 2-12-44 та (099) 644 21 42

для замовлення спецтранспорту для вивезення такого сміття, або власними силами вивезіть його на сміттєзвалище.

В зв’язку з тим, що техніки у нас небагато, поломка навіть одного транспортного засобу призводить до зриву графіку вивезення ТПВ.”

Джерело: Сторожинецьке ЖКГ

Докладні маршрути вивезення ТПВ та періодичність їх вивозу ми опублікуємо пізніше. 

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ