Виконком обмежив роботу магазинів та проїзд вантажівок через місто

main

У четвер, 10.12.2015 р., відбулося засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради.

На порядку денному було 20 питань, основними з яких були питання про сплату прибуткового та єдиного податків КП “Сторожинецьке ЖКГ”, про порушення режиму роботи інтернет-клубів, барів, ресторанів та магазинів, про затвердження графіку подачі води в місті, про розгляд звернення голови Громадського формування “Народна самооборона Сторожинецького району”, а також питання про зміни в складі комісій та про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі.

Виконком

Емоційне обговорення викликала ситуація навколо боргів житлово-комунального господарства. Члени виконкому вирішили створити комісію по перевірці роботи роботі житлово-комунального господарства і розробити методику покращення динаміки погашення платежів за комунальні послуги. Свої пропозиції новостворена комісія має підготувати на наступне засідання виконавчого комітету.

Сьогодні стало відомо, що начальник КП “Сторожинецьке ЖКГ” Валерій Поляк написав заяву на звільнення у зв’язку зі станом здоров’я.

7

Також на розгляд виконкому була внесена заява депутата міської ради Олександра Рудого з питанням про обмеження часу роботи торговельних точок та обмеження продажу алкогольних напоїв в них.

Виконком

До цієї заяви був доданий лист начальника Сторожинецького відділу Головного Управління Національної поліції в Чернівецькій області Віорела Барбакара з роз’ясненням криміногенної ситуації навколо нічних розважальних закладів та нічних магазинів по вул. Видинівського, Б. Хмельницького та Грушевського.

2

3

4

Виконавчий комітет прийняв рішення:

  1. Встановити режим роботи для “Інтернет-кафе” – виключно до 22:00, включаючи вихідні та святкові дні.
  2. Встановити режим роботи магазинів, у яких є ліцензія на торгівлю спиртними напоями, виключно до 23:00, включаючи вихідні та святкові дні, обмеживши при цьому продаж горілчаних виробів до 22:00.
  3. Встановити режим роботи ресторанів, барів, кафе, у яких є ліцензія на торгівлю спиртними напоями до 23:00, включаючи вихідні та святкові дні, обмеживши при цьому продаж горілчаних виробів до 22:00.
  4. Дозволити розширення режиму роботи до цілодобового торговельним закладам, у яких відсутня ліцензія на продаж горілчаних виробів.
  5. Дозволити розширення режиму роботи  за розпорядженням міського голови у випадку проведення у розважальних закладах весільних та інших урочистостей.

2

На виконкомі також розглядалося питання щодо обмеження руху в місті великогабаритного вантажного транспорту. Було запропоновано обладнати заїзди до міста металевими обмежувальними рамами відповідного розміру, які можна у разі необхідності, маючи спеціальний ключ, відкривати для проїзду.

4

Попередньо висота рамок має складати 3,2 метри. До розгляду цього питання було додано депутатський запит, звернення жителів міста та лист громадського формування “Народна самооборона Сторожинецького району” за підписом Едуарда Місюри.

5

6

Таку ініціативу також підтримало КП “Сторожинецьке ЖКГ”.

7

Пропонуємо вам повний аудіозапис засідання виконкому:

[soundcloud id=’237111359′ playerType=’html5′]

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ