Районне товариство СОІУ отримало подарунки від РДА

Подарунки від РДА

18 грудня на заняття реабілітаційно-фізкультурної  групи “Здоровя” районного товариства інвалідів (СОІУ), що проходить у спортзалі районного фізкультурно-спортивного товариства “Колос”, завітала перший заступник голови Сторожинецької райдержадміністрації Діана Ковальчук.

Як годиться, відвідини напередодні свята Св. Миколая були не з пустими руками. Від імені районної влади вона вручила учасникам групи спортивний інвентар: комлекти дартсу, кільцекиду, баскетбольні сітки та інше та побажала  подальших успіхів і досягнень.

2

Учасникам групи є чим пишатись – чотири рази в рік відбуваються районні змагання серед людей з інвалідністю і це один з  найкращих показників в області, а можливо і в Україні. Учасники групи “Здоровя” задають тон, стаючи переможцями в кидках у баскетбольне кільце, в кеглях, бочче, стрільбі з пневматичної рушниці, дартсі. Вони складають і основу збірної району, яка цьогоріч виборола друге місце на восьмій обласній спартакіаді Чернівецької обласної організації СОІУ.

Окремі учасники входять і до збірної команди області, яка є багаторазовим переможцем Всеукраїнських спартакіад СОІУ. Група “Здоровя” – це не тільки спортивні досягнення, а і повсякденна реабілітаційно-оздоровча робота, яка дає можливість переборювати хвороби і не здаватися труднощам.

Дякуючи за подарунки учасники групи говорили, що головне – це відчуття того, що вони не одні зі своїми проблемами, відчуття дієвої підтримки районної влади, а ці чинники дозволять їм добитися ще більших успіхів і перемог.

Джерело: голова районного товариства СОІУ Олександр Хавронюк

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ