Друга сесія Сторожинецької міської ради VII скликання

main

Вчора, 24 грудня 2015 року, під головуванням мера міста Карлійчука Миколи Миколайовича відбулася ІІ сесія VII скликання Сторожинецької міської ради. На засіданні були присутні всі 26 депутатів, а також заступник голови районної ради Філіпович Володимир Миколайович.

На сесію було винесено 20 питань, зокрема про програму соціально-економічного розвитку міста, про міський бюджет на 2016 рік, про умови оплати праці міського голови, про порядок і розміри преміювання, встановлення надбавок до зарплати тощо, про затвердження штатного розпису міської ради, про перейменування вулиць та інші питання.

Депутати проголосували за введення посади першого заступника міського голови, а також затвердили на цій посаді Киюка Сергія Романовича.

ІІ сесія Сторожинецької міської ради

Після розгляду всіх питань порядку денного, депутати виступили та виказали свої думки щодо обмеження роботи магазинів та розважальних закладів. Зійшлися на тому, щоб в понеділок, 28 грудня, провести розширене засідання виконавчого комітету, на якому додатково розглянути це питання.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ