За останні вихідні в районі сталося три пожежі.

2

27 грудня в місті Сторожинець по вулиці Польовій, 20, горіла господарська будівля місцевого мешканця.

Загорання виникло на горищі будівлі, звідки по дерев’яних конструкціях поширилося по покрівлі та перекритті. Повідомлення до рятувальників надійшло о 21:44. На момент виникнення пожежі всередині нікого не було. Помітили небезпеку сусіди, після чого відразу зателефонували за номером 101. За місцем виклику були направлені черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 12 м.Сторожинець,  та місцева пожежна охорона с.Чудей.

1

Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення розповсюдження вогню, оскільки поруч також був розташований житловий будинок на який міг перекинутися вогонь. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежа була ліквідована.

Вогнем знищено покрівлю та частково перекриття будівлі, пошкоджено господарські речі та майно. Вогнеборці врятували від знищення господарську будівлю та житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

1

Також ввечері 27 грудня сталася пожежа в занедбаному виробничому приміщенні по вул. О. Кобилянської, яке давно не експлуатувалося та пустувало.

2

Пожежу помітили місцеві жителі, які і викликали рятувальників. Підрозділ ДПРЧ-12 прибув на місце за лічені хвилини та ліквідував загоряння. Під час пожежі ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється.

Джерело: начальник Сторожинецького РВ УДСНС України у Чернівецькій області Андрій Сеник

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ