До Черешського будинку-інтернат завітали благодійники

 2

До Черешського психоневрологічного будинку-інтернат з привітаннями та подарунками до Нового року та Різдвяних свят завітали представники благодійної організації БФ “Форпост Надія”, представники різних релігійних конфесій з Чудею, а також учні Черешської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Для підопічних заспівали колядок, влаштували концерт з народними різдвяними піснями. Кожному були вручені новорічні подарунки. Закладу надали гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування на загальну суму більше 43 тис. грн.

Благодійники

“Дуже добре, що є люди, які небайдужі до чужих проблем. – розповідає директор Черешського будинку-інтернат Зинич Юрій Сільвестрович. – Приємно, що благодійники створили новорічну, майже домашню атмосферу у залі і не обділили увагою жодного нашого підопічного. В свою чергу, наш вихованець Олексій Свистун зачитав вірші, які він пише особисто на різну тематику. Треба зазначити, що присутні були здивовані та вражені його творчістю.

3

Наш колектив дуже дякує всім, хто долучився до проведення такого міроприємства, тому що нашим підопічним найбільше потрібні порозуміння, увага та підтримка сторонніх людей, щоб вони не відчували відірваність, відокремленість від суспільства.

Особлива подяка за гуманітарну допомогу закладу, солодощі та організований гарячий обід від благодійників!”

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ