Залізні крашанки

ДТП

Сьогодні в м. Сторожинець на перехресті вул. Чернівецька та вул. Карюкіна біля 16:00 сталося ДТП за участю двох автомобілів – «Мазда» (водій з Путильського району) та «Пежо» (водій з Сторожинецького району, с. Череш).

В обох автомобілях були неповнолітні діти. В «Мазді» крім водія знаходилася жінка та дитина, що була в дитячому автокріслі і не зазнала жодної травми. Як повідомили очевидці, дитину з білого «Пежо» та пасажирку червоного авто забрала швидка допомога, яка прибула дуже швидко. Після обстеження в лікарні, їх відпустили додому.

ДТП

За словами водія червоної «Мазди», він запізно зреагував на червоний сигнал світлофору і не встиг вчасно загальмувати. Цим самим призвів до зіткнення другим авто.

Як повідомили в Сторожинецькому ДАІ, за попередніми оцінками обидва водії були тверезими. Водій “Пежо” отримав перелом стегна та забій ключиці. Проводиться експертиза.

Начальник Сторожинецького ДАІ Сушинський А.В.: “Звертаюся до водіїв з вимогою до тримання правил дорожнього руху. Те, що сталося, лишній раз демонструє, до чого приводить неуважність та недотримання правил. На цей раз збитки більш матеріальні. Та чи повезе іншим разом?”

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ