На Різдво в районі сталася серія ДТП

ДТП в районі

Перший серйозний снігопад приніс з собою ускладнення дорожніх умов, а деякі автомобілісти не дали спокійно поїсти різдвяну вечерю лікарям, рятувальникам та ДАІ.

На Різдво в районі сталася серія ДТП, в результаті яких трьох осіб доставили до лікарні. Треба зазначити, що деякі водії були у стані алкогольного сп’яніння.

Так, у Нижніх Петрівцях близько 11 години дня через ожеледицю зіткнулися ВАЗ 2107 і Фольксваген Пассат. Постраждалих немає.

У Великому Кучурові біля церкви не поділили дорогу ВАЗ 2114 і Тойота. На швидкості ВАЗ розвернуло на проїжджій частині та вдарило в зустрічний автомобіль. На щастя, ніхто не постраждав.

Вночі в Чудеї, майже під самим Красноїльськом, ВАЗ 2108 злетів з дороги. Одну людину було доставлено в Сторожинецьку ЦРЛ з вивихом ноги.

1

Зранку в Сторожинці на перехресті вул. Б. Хмельницького та Переяславської автомобіль Ленд Ровер з іноземною реєстрацією злетів з дороги, вдарившись в електроопору, перед тим збивши знак “Пішохідний перехід”. Постраждалих немає. Працівники РЕМ відразу приступили до заміни пошкодженої електроопори, перед цим витягнувши спецтехнікою автівку.

Між Глибочком та Сторожинцем автомобіль ВАЗ 2106 з пасажирами злетів з дороги. Четверо осіб було доставлено в лікарню для перевірки, за результатами якої двоє залишилися в лікарні – хлопець з травмою голови, та дівчина з струсом головного мозку. Водій був у стані алкогольного сп’яніння.

ДТП

По вул. О. Кобилянської в Сторожинці біля магазину “Альонка” БМВ сірого кольору злетіла з дороги, збивши огорожувальні металеві та бетонний стовпчик, металеву велопарковку, металеву опору під газовою трубою та трохи не дотягнула до самої труби.

2

Зі слів свідка події, від водія та пасажирів автомобіля відчувався сильний запах алкоголю. Автомобіль завис всіма колесами в повітрі і щоб його витягнути, використали автокран. Постраждалих в результаті ДТП немає.

Вже вдень на перехресті вулиць Карюкіна та Першотравневої біля міської лазні в Сторожинці не розминулися два ВАЗ 2107 через те, що один з них не надав перевагу в русі іншому при проїзді перехрестя. Постраждалих немає.

ДАІ просить водіїв бути обережними на дорогах та дотримуватися правил дорожнього руху.

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ