В “Юності Підгір’я” лунали “Зіркові мелодії”

ЦДЮТ

В ці січневі дні всі люди України святкують новорічні та різдвяні свята. А на буковинській щедрій землі з давніх-давен прийнято у ці святкові дні співати, танцювати, бажати одне-одному щастя, здоров’я, добра і достатку.

3

Тому, традиційно вже декілька років поспіль ЦДЮТ проводить концерт вихованців гуртків художньо-естетичного напряму.

Вчора, 13 січня 2016 року в Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я” відбувся новорічно-різдвяний концерт для школярів Сторожинецької ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів. Гуртківці продемонстрували свою хореографічну, вокальну та інструментальну майстерність. В концертній програмі прийняли участь вихованці гуртків:

  • “Рідна пісня”, керівник Заслужений працівник культури, Відмінник освіти України – Шкурган Т.М.;
  • “Вокальний”, керівник Леонтій П.В.;
  • “Бальний танець”, керівник Іліка В.В.;
  • “Народна хореографія”, керівник Хмурич І.І., Мельник А.А.;
  • “Ансамбль народних інструментів”, керівник Фіріч А.І.;
  • “Сольний спів”, керівник Герман І.С.

4

В концерті прийняли участь понад 75 творчих дітей. В концертній програмі прозвучали народні українські пісні, пісні українських авторів. Хореографічні номери, завдяки професійності та фантазії постановників, зачарували глядачів красою та пластичністю рухів, сценічною та технічною майстерністю танцюристів.

2

Багата наша Сторожинецька земля талантами, адже не може бути так, щоб серед цієї чудової природи, високих гір не спалахнула б Божа іскра таланту наших дітей. І хто знає, може через декілька років саме ці діти будуть прославляти наш край.

Глядачі радо вітали всіх учасників бурними оваціями. Організатори сподіваються, що цей концерт став яскравим святом, яке об’єднало всіх присутніх в залі.

Джерело: Директор Сторожинецького центру дитячої та юнацької творчості І.О.Корчинська

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ