Засідання виконкому міської ради 11.02.2016 р.

2

Сьогодні, 11 лютого 2016 року, відбулося засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради.

На порядку денному було 23 питання. Найбільше обговорення викликали питання про Програму розвитку інвестиційної діяльності в м. Сторожинець, про режим роботи торгових точок та продажу алкогольних напоїв, про сплату податків КП “Сторожинецьке ЖКГ”, про стан надходження місцевих податків і зборів за 2015 рік та заходи по їх збільшенню у 2016 році, про стабільність електропостачання жителям міста тощо.

Щодо режиму роботи торгових точок виступив заступник начальника Сторожинецького відділу поліції Микола Чепурний та зазначив, що за минулий місяць, коли магазини в центрі працювали до 24:00, кількість правопорушень в цьому районі міста різко впала.

Члени виконкому проголосували за обмеження роботи магазинів до 22:00, барів та ресторанів до 24:00, інтернет-клубів до 21:00, а також зійшлися на тому, що право на цілодобову роботу можна надати лише тій торговій точці, у якої відсутня ліцензія на продаж алкогольних напоїв.

1

Велику дискусію викликало питання щодо сплати збору з підакцизних товарів підприємцями та підприємствами міста. Для ознайомлення членам виконкому було надано відомості щодо сплати акцизу в розрізі кожної юридичної особи помісячно. Зокрема, за деякі місяці певні підприємці міста сплатили в місяць не більше 10 грн. акцизу, а деякі – більше 50 тисяч грн.

По питанню проблем з електропостачанням члени виконавчого комітету спілкувалися з головним інженером Сторожинецького РЕМ Андрієм Щербатюком. Обговорили стан електроопор та ситуацію з несанкціонованим доступом до трансформаторних підстанцій, а також раптових відключень від електропостачання.

Засідання проходило дуже насичено, було піднято і обговорено багато моментів з життя міста, благоустрою території, діяльності підприємств тощо.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ