Виконком обмежив роботу магазинів до опівночі

  main

В понеділок, 28 грудня 2015 року, відбулося розширене засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради, на якому в основному розглядалося питання обмеження роботи магазинів на Бродвеї – по вул. Видинівського біля Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст.

Перед початком засідання в кабінет до міського голови Миколи Миколайовича Карлійчука завітали колядники від Сторожинецької ЦРЛ з поздоровленнями до наступаючих свят.

Виконком

Крім постійних членів виконкому, на засідання були запрошені голови постійних комісій міської ради, начальник ДПІ у Сторожинецькому районі, представник Сторожинецької самооборони, представники Сторожинецького відділу поліції та приватні підприємці, щодо закладів яких розглядалося питання про обмеження роботи.

Дискусія була дуже жвавою. Присутні вислухали позицію підприємців та їхні пропозиції. Секретар міської ради зачитав про режим роботи магазинів в інших районних центрах області, поліцейські розповіли про статистику правопорушень в нічний час біля магазинів та розважальних закладів.

2

Начальник ДПІ у Сторожинецькому районі Олександр Євгенович Григоряк повідомив, що згідно з тих даних, які надають підприємці, в день магазини та розважальні заклади продають алкоголю на 250-300 гривень, що відповідає 3-4 пляшкам, а працюють цілодобово. Щодо найманих осіб, то зарплату вони отримують згідно офіційних даних менше мінімальної.

Після обговорення члени виконкому вирішили обмежити режим роботи кіосків, інтернет-клубів та інших розважальних закладів наступним чином: початок роботине раніше 06:30, закінчення роботине пізніше 23:00.

Щодо магазинів, то початок роботи визначили не раніше 06:30, а закінчення роботи – не пізніше 24:00 на період до 31.01.2016 року.

В рішенні також вказано, що у випадку встановлення фактів порушення заборони продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів – прийняти рішення про звернення до відповідних органів про позбавлення ліцензій на право торгівлі підакцизними товарами.

Також ДПІ у Сторожинецькому районі було доручено провести аналіз сплати акцизного податку підприємцями міста за 2015 рік та у січні 2016 року та доповісти про результати на наступному засіданні виконкому. Сторожинецькому відділу поліції доручили провести аналіз порушень, які будуть зафіксовані у січні 2016 року та доповісти про результати на наступному виконкомі.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ