У Cнячеві проведуть вечір пам’яті кіборга Володимира Бузенка

1Завтра, 18 лютого 2016 року, о 14:00 у бібліотеці села Снячів Сторожинецького району відбудеться вечір пам’яті загиблого героя-кіборга Володимира Бузенка під назвою “Поетичне слово для Марії Бузенко та воїнів АТО”. Про це розповіла завідуюча Снячівською сільською бібліотекою, депутат Сторожинецької районної ради Яворіка Онуляк, яка є ініціатором проведення заходу. Вона його й організовує для родини Володимира Бузенка. Нагадаємо, що село Снячів входить до Великокучурівської об’єднаної територіальної громади.

На вечір пам’яті запрошені бійці АТО з Великокучурівської об’єднаної територіальної громади,  голова громади, представники райвійськкомату та керівництво Сторожинецького району.

Нагадаємо, 26-річний буковинець Володимир Бузенко загинув 20 січня 2015 року під час масованого обстрілу російськими бойовиками, захищаючи Донецький аеропорт. До війни Володимир проживав у селі Великий Кучурів Сторожинецького району, був депутатом сільської ради. Був мобілізований у серпні 2014 року. Служив у складі  7-ї роти, 3-го батальйону 80-ї окремої аеромобільної бригади кулеметником, мав позивний “Італьянець”.

Поховали Володимира 1 грудня 2015 року у Великому Кучурові поруч з могилою батька, який не витримав страждань і помер  за місяць до похорон сина. У Володимира залишилась мати, дві сестри і брат, свою  сім’ю Вова створити не встиг.

Слава Героям! Тобі, Володимире, слава! Пам’ять про Тебе вічно житиме в наших серцях!

Галина Єреміца

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ