З району повернули на батьківщину громадянина Туркменістану

Депортація

Працівниками Сторожинецького РВ УДМС у Чернівецькій області  15 вересня 2016 року був виявлений громадянин Республіки Туркменістан, який порушив правила перебування іноземців та осіб без громадянства на території України.

Громадянин Туркменістану проживав на території України, не маючи підстав для перебування, не продовжив вчасно термін перебування та ухилявся від виїзду з України після завершення дозволеного терміну. З метою забезпечення вимог законодавства України про правовий статус іноземців, вказану особу вирішено примусово повернути з України та заборонити в’їзд на територію України терміном на 3 роки.

Загалом на обліку у Сторожинецькому РВ УДМС у Чернівецькій області перебуває 354 громадянина іноземних держав, яким оформлено тимчасову посвідку на постійне проживання.

Від початку року працівниками районного відділу ДМС прийнято 12 заяв щодо надання дозволу на імміграцію в Україну. Щодо дев’яти іноземців прийнято рішення про примусове повернення на батьківщину, з них одного примусово видворено та двом заборонено виїзд на територію України.

Джерело: Сторожинецький РВ УДМС у Чернівецькій області

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ