Флагмани освіти і науки України з Сторожинецького району

main

30 листопада в Києві відбувся Міжнародний форум “Науковці та освітяни України в ім’я утвердження миру, стабільності та розвитку суспільства”, метою якого було залучити широке коло науковців та освітян до обговорення реального стану та проблем науково-освітянської галузі України та зосередити зусилля всіх для розв’язання кризової ситуації.

3

Від Сторожинеччини на захід, який проходив в столичному готелі “Братислава”, були запрошені Качановський Сергій Григорович, директор Сторожинецької школи-інтернат та Васкул Ярослав Петрович, директор Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Наукова конференція

На форумі виступали представники Міністерства освіти і науки України, професори та доценти з усієї України, а також були гості з-за кордону професор кафедри морфологічних наук Варшавського університету наук про життя, академік Академії наук вищої освіти України Сиса Павел.

2

“Після доповідей відбулося нагородження медалями “За вагомий внесок у розвиток освіти і науки”, – розповідає Сергій Григорович. – Почесними знаками були відмічені представники шкіл та дитячих навчальних закладів з усієї України. Багато було представників з Харківської, Полтавської, Чернігівської, Сумської, Дніпропетровської та Чернівецької області.

6

З виступів особисто для себе я зрозумів, що освіта в Україні рухається правильним шляхом. Сторожинецька школа-інтернат і надалі буде вдосконалювати навчально-виховний процес і підтримувати свій імідж на високому рівні серед освітянських закладів України.”

5

Цього року в Українському інформаційно-видавничому центрі “Галактика” була видана книга “Науковці та освітяни України”, в якій можна знайти інформацію про розробки та винаходи представників освіти та науки нашої держави, про запровадження нових технологій та методів.

4

Крім Сторожинецької школи-інтернат та Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, до видання потрапили ще два навчальні заклади нашого району – Банилово-Підгірнівська гімназія та Сторожинецький районний ліцей.

Категорія: Важливо Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ