А вам шкода безпритульних тварин?

Безпритульні тварини

Адміністратори спільноти ВК “Life in Storozhynets” разом з Сторожинець.Інфо пропонують вам долучитись до створення молодіжної неприбуткової громадської організації (НГО) туристично-екологічного спрямування, яка об’єднає небайдужих містян у спільному прагненні докласти зусиль до покращення благоустрою міста та розвитку його туристичної привабливості.

Сприяння вирішенню проблеми безпритульних тварин в місті заплановано одним з перших проектів, адже в Сторожинці саме це є одним з невирішених екологічних питань. Загальна ситуація в екологічно-туристичному напрямку розвитку також потребує змін на краще.

На минулій сесії міської ради депутатами була затверджена “Програма поводження з домашніми тваринами та регулювання чисельності бродячих та безпритульних тварин у м. Сторожинець”, яка розміщувалася для ознайомлення та обговорення раніше.

Бурхливі дискусії щодо безпритульних тварин в місті на наших сторінках в соціальних мережах показують, що це питання є нагальним та болючим для молоді в місті.

Запрошуємо всіх небайдужих прийти та обговорити питання створення неприбуткової громадської організації в міську раду в неділю, 6 березня, о 18:00.

Зі своєї сторони ми вам покажемо наші напрацювання – проект статуту організації та запропонуємо придумати назву НГО.

Наше місто потребує змін на краще!

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ