ДТП в Чудеї, Верхніх Петрівцях та Панці

2

Сьогодні, 17.01.16 р., близько о пів на 5 ранку в селі Чудей Сторожинецького району автомобіль Сітроен Берлінго з’їхав з проїжджої частини в кювет та врізався в бетонний мостик, який вів до приватного господарства.

Ймовірною причиною ДТП стало те, що водій неправильно вибрав безпечну швидкість на слизькій дорозі. З отриманими травмами він був доставлений в Чернівецьку лікарню швидкої медичної допомоги, де після огляду був госпіталізований.

ДТП

В автомобілі крім водія знаходилося ще два пасажири. Обидва госпіталізовані до Сторожинецької ЦРЛ – один в реанімаційне відділення з переломом обох стегнових кісток, а інший в травматологічне відділення з травмами обличчя та струсом головного мозку.

Наразі не відомо, чи знаходився водій мінівену у стані алкогольного сп’яніння.

3

Вчора, 16.01.16 р., в селі Верхні Петрівці Сторожинецького району біля 21:00 автомобіль ВАЗ 2101 здійснив наїзд на пішохода, чоловіка середніх років. За версією водія, пішохід раптово вийшов на проїжджу частину. Потерпілий ж стверджував, що автомобіль рухався з значною швидкістю та не встиг загальмувати на слизькій дорозі. Гальмівні сліди на дорозі прямі, автомобіль з шляху гальмування не зносило.

Постраждалий в результаті ДТП чоловік був доставлений до Сторожинецької ЦРЛ з переломами обох нижніх кінцівок. Наразі не відомо, чи знаходилися обидва учасника дорожньо-транспортної пригоди в стані алкогольного сп’яніння. Ведуться слідчі дії.

4

Обидва автомобіля знаходяться на арештмайданчику Сторожинецького відділу поліції до вияснення всіх обставин ДТП та прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Ще одне ДТП сталося сьогодні, 17 січня, в Панці Сторожинецького району за участю автомобіля Ауді 80 та ВАЗ 21033. Причиною ДТП стало те, що водій не вибрав безпечну швидкість на слизькій ділянці дороги з поганим покриттям. Обидва автомобілі частково пошкоджені, потерпілих немає. Обидва водії були тверезі.

Поліція просить водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху, бути уважними на дорозі та вважати на складні погодні умови та ожеледицю.

Джерело: Сторожинецький відділ поліції

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ