Громадська приймальня “Об’єднання учасників АТО”

9

В приміщенні Сторожинецької РДА на І поверсі відкрилася приймальня ГО “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі.

“Власна приймальна допоможе нам краще виконувати обов’язок по допомозі учасникам АТО та членам їх сімей в різних питаннях, – розповідає голова “Об’єднання учасників АТО” Кривко Сергій. – Хочу подякувати районній раді, яка виділила кошти на придбання оргтехніки. Також дякую всім районним гілкам влади, які знають і розуміють, що зараз необхідна така спілка, і йдуть на співпрацю. Звичайно, хотілося би більше справ ніж обіцянок, але і це дуже великий крок у розбудові правової держави.

Кабінет "Об'єднання учасників АТО"

На базі уже цього кабінету ми будемо реалізовувати певні соціальні проекти для учасників АТО та членів їх сімей – щодо отримання земельних ділянок, отримання житла учасниками АТО та виконанням всіх законних прав для цієї соціальної групи.

Якщо розвинути цю думку – то наше подальше існування буде тісно пов’язане не тільки з учасниками бойових дій на Сходні України, а й з іншими соціальними групами. Адже люди повинні пам’ятати, що ми воювали на Сході України саме за них, саме за те, щоб вони жили в мирі і розбудовували сучасне європейське цивілізоване суспільство та розуміли, що держава – це не тільки намальований на карті кордон. Держава складається з кожного з нас і від того, як ми будемо себе поводити в суспільстві і буде залежати майбутнє України.

Хочу нагадати, що у нас є неприбуткова організація і ми не можемо дати зарплату людині, але ми намагаємося зробити так, щоб в приймальні завжди був черговий хоча-б на декілька годин щодня для того, щоб можна було працювати згідно цілей, визначених статутом нашої організації.”

Категорія: АТО Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ