29.01.16. IV сесія районної ради VII скликання

Сесія районної ради

Сьогодні, 29.01.16 р., відбулася IV сесія районної ради VII скликання.

Перед початком засідання всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Крут.

На сесію були запрошені воїни АТО з Сторожинецького району, яким вручили подяки за підписом голови районної ради Івана Івановича Лосіка та голови РДА Ярослава Михайловича Бартоша та пам’ятні знаки.

2

Депутати стоячи вітали кожного учасника бойових дій на Сході України. До вітань були запрошені Ламник Ігор Георгійович, Демчук Іван Олексійович, Цикул Володимир Іванович, Морошан Дмитро Васильович, Хрестик Юрій Васильович, Крупчак Микола Васильович, Волощук Вячеслав Іванович, Франчук Дмитро Михайлович, Довгань Андрій Тодорович, Стецький Анатолій Васильович, Мельничук Юрій Вікторович, Мікульський Олександр Михайлович, Грендей Сергій Анатолійович, Тощук Василь Олександрович, Гуцул Ігор Іванович, Потинга Василь Георгійович, Попюк Іван Миколайович, Федько Павло Дмитрович, Ільницький Руслан Анатолійович, Флорескул Дмитро Іванович, Гапов Віктор Костянтинович, Пашкевич Олесь Тарасович, Луцу Георгій Васильович, Клебак Радіон Дмитрович, Воронов Олег Федорович, Кухарчук Іван Діонізійович, Мігай Юрій Васильович, Бойко Ілля Васильович, Халус Роман Миколайович, Пануш Олег Юрійович, Серна Сергій Іванович, Тивелік Юрій Петрович, Ребей Юрій Ілліч, Ламник Микола Радович, Танасійчук Олександр Іванович, Келін Алікс Миколайович.

4

Всього на порядку денному було 31 питання, зокрема розгляд одинадцять програм, що стосуються соціально-економічного розвитку району та внесення змін до програми соціальної підтримки малозабезпечених “Турбота”.

Програми, які розглядали на сесії

Програми

prog2

Розгляд всіх Програм пройшов без дискусій у режимі “питання-відповідь”.

25

Також на порядку денному були питання про надання одноразової матеріальної допомоги, затвердження структури та чисельності апарату ради та відділу з питань обслуговування будівлі ради. Декілька питань стосувалися затвердження технічної документації про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок. Депутати розглянули питання щодо безкоштовного одноразового харчування в навчальних закладах району дітей-сиріт та дітей з особливими освітніми проблемами тощо.

23

Наприкінці сесії депутати заслухали звіт директора комунального підприємства “Сторожинецька районна друкарня” Віктора Івановича Белінського. До Віктора Івановича у депутатів виникли питання, зокрема щодо економічних показників діяльності друкарні.

21

Найбільшу дискусію в залі викликало останнє, тридцять перше, питання порядку денного – про продовження дії контрактів з окремими керівниками об’єктів спільної власності територіальних громад. Так як кандидатур було декілька, голосування проводилося по кожному кандидату окремо.

36

Найемоційніше і найгарячіше депутати голосували за продовження контракту директора КП “Сторожинецька районна друкарня”. За продовження контракту було лише 11 голосів і рішення не було прийняте. В цілому питання продовження терміну дії контрактів керівників набрало 19 голосів “за”. Після довгих дебатів, взаємних звинувачень та повторних голосувань, фракція ВО “Батьківщина” покинула залу засідання.

29

По цьому питанню до депутатів також зверталися представники трудового колективу, голови сільрад та представники громадських організацій.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ