Вночі по вул. Річковій розгорнулася кримінальна драма

1

Сьогодні в 3:10 в Сторожинецьку ЦРЛ прибіг чоловік в спідній білизні з важкими травмами обличчя та розповів, що його порізав невідомий прямо у нього вдома.

Як нам стало відомо, раніше судимий громадянин Н., вештався вночі вулицями міста. Біля ресторану “Пролісок” він побив перехожого, а потім спустився на вулицю Річкову, достукався до господарів приватного будинку та попросив переховати його, пояснивши це тим, що за ним женуться.

2

Потрапивши всередину, чоловік вихопив ножа та почав крушити меблі. Господарю обійстя злочинець наніс удари в область ока, а жінці наніс різані рани голови, кинувши в неї скляний предмет. Подружжя зачинило агресивного зловмисника в приміщенні кухні. Чоловік з пораненнями побіг до лікарні, жінка також втекла подалі.

3

Залишившись в будинку самий, злочинець почав крушити меблі, розбивати вікна та, вирвавшись назовні, пошкодив автомобіль, який стояв в подвір’ї. Також він сам собі наніс різані рани в область живота, паху, рук.

Для знешкодження злочинця була викликана спецгрупа поліції. Зараз він знаходиться в Сторожинецькій ЦРЛ під вартою. Попередньо, зловмисник знаходився у стані наркотичного сп’яніння.

4

Потерпілого чоловіка відправили до очного відділення в лікарню міста Чернівці, а його дружині надали допомогу в Сторожинецькій ЦРЛ.

По даному факту відкрито кримінальну справу, але поліція коментарів на даний час не дає.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ