Подробиці кримінальної драми по вул. Річковій

Подробиці

Нещодавно місто сколихнула чутка про те, що по вул. Річковій неадекватний зловмисник зчинив справжню різню з драматичним розвитком. Як завжди це буває, коли інформація передається тільки з вуст в вуста, до історії постійно додавалися все нові і нові “подробиці”. На щастя, життю та здоров’ю подружжя, яке стало жертвою нападу, вже нічого не загрожує, хоча чоловік зараз знаходиться в лікарні.

Ми поспілкувалися з потерпілою про те, як це було. Далі з її слів.

“Біля о пів на третю ночі я знаходилася в будинку на кухні, – розповідає пані Л. – Раптово почула якісь дивні звуки на вулиці – щось гриміло, падало, билося скло. Знаючи, що в дворі є собака та понадіявшись на неї, увімкнула надворі світло та вийшла подивитися. Постояла коло дверей, послухала. Зі сторони подвір’я сусідів чувся якийсь гамір, хтось товкся. Лише увімкнула світло, звуки почали чутися ближче.

Вже думала зайти до хати та викликати поліцію. Поки прислухалася, з-за рогу будинку вибіг чоловік, – було навіть враження, що він майже падав, – стрибнув через сходи та попри мене вломився в будинок. Здавалося, що за ним женуться. Я почала кричати: “Хто ви такі? Вийдіть з будинку!”. Зловмисник забіг до кухні, а в цей момент на шум з кімнати вийшов мій чоловік. Він бачив лише мене та не встиг зреагувати, коли на нього з кухні кинувся зловмисник.

Зав’язалася суперечка, на яку чужинець зреагував агресивно, схопив скляну банку та вдарив мене по голові, розсікши мені верхнє ліве віко. Після цього, намагаючись захистити мене, мій чоловік зачинив зловмисника на кухні. Той схопив ножа і розбив ним скло в дверях, уламками якого сильно порізав ноги мій чоловік і через діру в склі злочинець вдарив ножем в око мого чоловіка.

Ми вирішили зачинити чужинця в будинку, щоб виграти час та побігти по допомогу. Пробігши до сусідів, ми кричали, стукали, але ніхто взагалі не зреагував. Коли підбігли до ресторану “Пролісок”, там зустріли компанію молодих людей, які викликали поліцію та допомогли моєму чоловікові добратися до приймального покою Сторожинецької ЦРЛ, а потім один з хлопців повернувся за мною та викликав і мені швидку. Нажаль, ми не встигли познайомитися, але я дуже вдячна йому за допомогу і хотіла би віддячити

По приїзду правоохоронців ми виявили, що зловмисник потрощив всі речі на кухні, розбив вікно і таким чином, викидаючи речі через розбите вікно, сильно пошкодив автомобіль. Потрощеними речами та зірваними з стін меблями він забарикадувався в кутку кухні. Він зняв повністю одяг, озброївся ножами та почав різати себе – руки, ноги, живіт, шию, лице, голову.

Поліцейські не могли до нього підступитися, аж допоки не приїхав спецпідрозділ “Сокіл”, який швидко розгріб ті барикади та знешкодив агресивного чоловіка.

У мене був сильний стрес, це дуже важко було чути та бачити. Я вже навіть не могла дивитися, як його виносили.”

Зараз стан пані Л. задовільний, їй обробили та зашили рану над оком. Її чоловік у важчому становищі – від ножового проникнення в око воно зараз неповноцінно рухається та він на нього не бачить, хоча очний нерв не був пошкоджений. Лікарі розповіли, що це через сильну гематому і дають невеликі шанси, що все обійдеться. Також у нього сильно порізані ноги, оскільки він товкся по склі та біг босий до лікарні.

Поліцією за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 296 – хуліганство.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ