“Марафон миру” в Банилові-Підгірному

Марафон миру

6 квітня 2015 року на базі Банилово-Підгірнівської гімназії було розпочато марафон миру “Герої не вмирають”.

Підготовили та провели бібліотекарі села, учні гімназії, директор Народного дому. Дійство проводилося за підтримки голови села Абрамчука В.А.

Марафон миру

Марафон підготували і привели для всебічної підтримки військовихяк у зоні АТО, так і тих хто повернувся з пекельних боїв за державність та незалежність нашої країни.

Учасники марафону були різними, їх вік був від 5 до 60 років. На протязі 45 хвилин лунали вірші та пісні різних авторів, в тому числі і самих учасників: пісні на слова бібліотекаря філії №4 Нагорської О. на музику Харитона Г.В. (директор Народного дому).

 Марафон миру

А розпочався марафон бібліографічним оглядом книг “Від Карпат до Майдану” та “Говорить Майдан”. Усім присутнім була представлена книжкова виставка “Герої не вмирають”.

Марафон миру

Організатори марафону планують провести свій виступ перед колегами на районних семінарах і закінчити марафон в дні відзначення 70-річчя Великої Перемоги

Кожна людина, живучи в сучасному світі, тримає в памяті сторінки свого народу. Без цього фундаменту ми не зможемо жити, крокувати в майбутнє.

Категорія: Важливо Культура Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ