Сторожинецький район відвідав голова Чернівецької ОДА

main

Сьогодні, 9 лютого 2016 року, до Сторожинецького району з робочою поїздкою завітав голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук. Він взяв участь у семінарі-нараді, яка проводилася в РДА.

2

Під час заходу були вручені корінці ордерів на квартири сім’ям загиблих учасників АТО та учаснику бойових дій на сході України. За видачу самих ордерів члени виконавчого комітету Сторожинецької міської ради проголосували ще 1 лютого.

3

Після вручення Олександр Георгійович виступив з промовою, в якій зачепив багато тем суспільного життя району, децентралізації, а також відповів на питання присутніх.

Потім губернатор разом з головою Сторожинецької районної ради Іваном Лосіком, головою Сторожинецької РДА Ярославом Бартошом та представниками обласного “Об’єднання учасників АТО” відвідав одну з квартир, розміщену по вул. Грушевського. Гостей зустріли хлібом та сіллю.

8

12

6

5

7

Перші особи виконавчої гілки влади області та району поспілкувалися з родиною ветерана АТО, який загинув під час бойових дій на Сході України. Від запропонованого частування відмовилися, оскільки ще була запланована поїздка до Сторожинецької ЗОШ №3 та Черешського психоневрологічного будинку-інтернат.

В загальноосвітній школі, яка знаходиться по вул. Б. Хмельницького, голова ОДА побував в навчальних класах та поспілкувався про нагальні проблеми з директором ЗОШ, зокрема про водопостачання.

9

10

11

Після відвідин освітнього закладу гості відправилася в село Череш, де ознайомилися з станом справ у психоневрологічному будинку-інтернат.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ