Децентралізація. Збори села Панка

Збори села Панка

Сьогодні, 16 квітня, в приміщенні сільської ради відбулася чергова сходка жителів с. Панка. На сходці були присутні голова РДА Бартош Я.М., перший заступник голови РДА Ковальчук Д.М., начальник ДПІ Григоряк О.Э., начальник УПСЗН Пуздряк Г.М., також були запрошені голови сільських рад з с. Зруб-Комарівці – Сумарюк В.І., с. Стара Жадова – Ткачук О.В., с. Комарівці – Бажура С.І., депутати районної та селищної ради, представник Пенсійного фонду, керуюча Сторожинецьким відділенням Ощадбанку.

Збори села Панка

Під час сходки громада села заслухала звіт сільського голови Казюка С.О. У своїй доповіді сільський голова приділив значну увагу розвитку соціальної та економічної сфери села, спрямував свою роботу на покращення побутового обслуговування населення, на заходи з благоустрою та охорони навколишнього середовища.

Збори села Панка

Депутат Сторожинецької районної ради Баланюк В.М. вніс пропозицію увіковічнити пам’ять загиблого в зоні АТО майже рік тому односельчанина Боднара Петра шляхом перейменування однієї з вулиць на його честь, або щоб його ім’ям була названа одна з нових вулиць. Рішення підтримали всі присутні на сходці одноголосно.

Збори села Панка

Начальник ДПІ роз’яснив про підприємницьку діяльність, про важливість акцизного збору для бюджета села; начальник УПСЗН пояснював, як правильно оформляти документи для отримання субсидій.

Збори села Панка

Збори села Панка

Про особливості створення об’єднаних громад розповів голова РДА Бартош Я.М. Також він запропонував своє бачення щодо об’єднання громади. Наголосив на важливості виконання 5 хвилі мобілізації. Також голова РДА особисто подякував ПП Лутанюку В.Г. за предоставлений причеп з новою гумою для потреб АТО. Виступ голови РДА був змістовний, цікавий і під час виступу був постійний діалог з присутніми в залі.

Збори села Панка

Сьогоднішні громадські слухання показали неабиякий інтерес жителів села до всіх питань, громада приймала активну участь у обговоренні.

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ