Новий почесний громадянин міста

Виконком

Сьогодні (16.04.15 р.) пройшло засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради.

На порядку денному було декілька питань, зокрема про внесення змін до складу деяких комісій при виконавчому комітеті, про надання матеріальної допомоги  двом бійцям АТО, про затвердження Положення про маневровий житловий фонд, про надання дозволу на зріз дерев, а також Матейчуком І.Г. було внесена пропозиція про включення до порядку денного питання про присвоєння Карлійчуку Миколі Миколайовичу звання “Почесний громадянин міста Сторожинець“.

Виконком

Обговорення було жваве, доповнення до багатьох питань були висловлені Манчуком Я.В., Яреміцою І.В., Войцеховським О.Ф., Киюком С.Р., Матейчуком І.Г. 

Було прийнято рішення створити маневровий житловий фонд для тимчасового поселення соціально-незахищених громадян, які наразі не мають де жити.

Також на виконкомі міської ради була прийнята пропозиція щодо розробки проекту патріотичного малюнку (графіті) на всю довжину паркану стадіону “Дружба”.

На підняте питання про під’їзд до ДНЗ “Сонечко” з боку вул. Чаплигіна було повідомлено, що ремонт цього провулку є запланованим і буде здійснений протягом року.

За останнє питання було проголосовано одноголосно та прийнято рішення присвоїти Карлійчуку М.М. звання “Почесний громадянин міста Сторожинець”. Нажаль, Микола Миколайович був відсутній на засіданні, хоча сесією міської ради він був введений до складу виконавчого комітету, як член виконавчого комітету.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ