Благодійний концерт на підтримку воїнів АТО в Кам’яній

4

В неділю, 14 лютого 2016 р., в Будинку Культури села Кам’яна був проведений ”Благодійний концерт на підтримку воїнів АТО”, які на східних рубежах захищають свободу, незалежність і територіальну цілісність України.

Аматорські колективи і окремі виконавці на сцені використали силу мистецтва аби нашим військовим не довелося використовувати свою зброю.

Під час заходу були нагороджені подяками учасники АТО, а на зібрані кошти будуть закуплені теплі речі та відправлені на Схід України.

Рада Будинку Культури вдячна всім гостям які побували на концерті, а також Дорошу Михайлу, Гідорі Валентину ,Хижняку Володимиру, Довбенчуку Івану, Кожелянко Олесю, Міхайльові Олександрі, Арсеній Евеліні, Штефанчук Валентині, Піті Маряні, Чепілю Юрієві, Тимирівській Хрестині, дитячому танцювальному колективу ”Кам’янчаночка” під керівництвом Савчук Анни, духовому оркестру та його керівнику Березовському Михайлу, аматорському народному вокальному колективу “Кам’янецькі козаки”, Кам’янецькій ЗОШ та сільській раді за активну участь у проведені благодійного концерту.

1

2

3

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Дорогі наші воїни! Дякуємо вам за те, що захищаєте нас. Дякуємо, що не боїтесь, що вижили і стоїте на сторожі нашого спокою!

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ