Турнір з дзюдо під егідою спілки ветеранів Афганістану

1

14-15 лютого 2016 року в місті Чернівці під егідою обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану було проведено міжобласний турнір з дзюдо серед юнаків, присвячений 27 річниці виводу військ з Афганістану. Федерація з дзюдо і самбо в Сторожинецькому районі була представлена юнаками 2002-2004 р.н.

3

7

Сторожинецькі дзюдоїсти виступили гідно та здобули хороші результати в змаганнях. Згідно вагових категорій досягнення розподілилися наступним чином: “золото” в категорії до 73 кг здобув учень Сторожинецького ліцею Цурик Станіслав; срібну медаль в категорії +73 кг здобув Бахір Михайло, також учень ліцею.

5

6

Бронзові медалі виграли: в категорії 35 кг – учень Сторожинецької гімназії Міглей Андріан, до 38 кг – учень Старожадівської ЗОШ Матейчук Олександр, до 42 кг – Кухарук Кирило, учень Сторожинецького ліцею. За волю до перемоги та зайняте 5 місце слід відмітити самого юного учасника турніру – учня Панківського НВК Берчука Олександра. 

4

8

Школярі прийняли участь в змаганнях за підтримки батьків та Федерації дзюдо і самбо в Сторожинецькому районі. Чемпіони та призери турніру нагороджені медалями та грамотами.

9

2

Джерело: голова Сторожинецької районної федерації дзюдо і самбо, майстер спорту СРСР Гаврилюк Ілля Михайлович

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ