Вшанування Героїв Небесної Сотні в Сторожинці

main

20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні, як вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Пам’ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року.

З цієї нагоди в п’ятницю, 19 лютого, біля стели “Герої Підгір’я” в Сторожинці відбулося вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, у якому взяли участь жителі міста, представники установ та організацій, духовенство.

Після вшанування подвигу Небесної Сотні хвилиною мовчання відбулося покладання квітів та лампадок до стели. До присутніх звернувся отець Іван Гопко, як активний учасник буремних подій на Майдані Незалежності в Києві та голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош.

Виступаючі відзначили, що в цей день увічнюють велику людську відвагу, силу духу та стійкість українців, завдяки яким змінено історичний напрямок нашої держави, вшановують подвиг Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності задля захисту ідеалів демократії, прав та свобод людини, євпропейського майбутнього України.

Пам’ять про загиблих на Майдані священна для кожного з нас і всі повинні бути прихильниками тих ідеалів, які відстоювалися в серці нашої країни з листопада 2013 до лютого 2014 року.

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ