В центрі міста планують оновити світлофори

2

На перехресті вулиць Чернівецької, Видинівського та Б. Хмельницького в Сторожинці планують встановити нові світлофори: три автомобільних – по одному з кожного напрямку –  та шість пішохідних – по обох сторонах кожного пішохідного переходу.

Сьогодні, 24 лютого, працівники підрядної організації приступили до бетонування опор для розміщення цих об’єктів. Самі світлофори вже закуплені – це сучасні світлодіодні прилади. Світлофор для пішоходів інтегрований – обладнаний лічильником часу, який залишився до наступного сигналу.

1

Контролер, який буде керувати увімкненням світлових сигналів, вже запрограмований та погоджений з відділенням поліції, яка відповідає за даний напрямок роботи. Зараз він проходить тестування на підприємстві-виготовлювачі.

3

В міській раді планують закінчити роботи по встановленню на протязі наступної декади.

4

Старий світлофор буде переданий на склад КП “Сторожинецьке ЖКГ”. Службою автомобільних доріг обговорюється можливість часткового встановлення старих світлофорів біля Сторожинецької ЗОШ №3 по вул. Б. Хмельницького, щоб зробити безпечнішим перехід дітей через проїжджу частину. В мерії повідомили, що за необхідності мають змогу передати старі світлофори для такого переобладнання.

Новий світлофор з контролером обійшовся міському бюджету в 131 тис. грн.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ