В “Юності Підгір’я” провели методоб’єднання психологів

 

main

Згідно плану роботи Сторожинецького центру дитячої та юнацької творчості 24 лютого 2016 року в Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я” відбулось засідання районного методичного об’єднання практичних психологів на базі Сторожинецького ЦДЮТ, на тему: “Психологічний супровід обдарованих дітей”.

1

3

В методичному об’єднанні практичних психологів прийняло участь понад 27 практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів Сторожинецького району, на чолі з методистом Сторожинецького районного методичного кабінету Реус О.А. Засідання розпочалось з привітання директора Сторожинецького ЦДЮТ Корчинською І.О. учасників методоб’єднання. Після теплої зустрічі практичні психологи приступили до обговорення питань поставлених на порядок денний.

2

4

Практичний психолог ЦДЮТ Косташек А.В. доцільно та аргументовано виступила з доповіддю на тему: “Психологічний супровід обдарованих дітей”, обговоривши аспекти використання основних методів психологічної практики – бесіди, спостереження, анкетування та тренінгів в роботі з учнями, педагогами та батьками, – а також організовано та цікаво провела тренінг з педагогами на тему: “Обдарованість, талановитість та їх реалізація в навчально-виховному процесі”, де було розглянуто методи та форми роботи при проведенні роботи з обдарованими дітьми.

5

7

6

Засідання районного методичного об’єднання практичних психологів пройшло на досить високому рівні, адже обмін досвідом є найважливішою ланкою у розвитку практичної психології, так як кожен фахівець є багатою скринькою знань, вмінь та навичок.

Джерело: директор Сторожинецького ЦДЮТ І.О.Корчинська

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ