Наші каратисти здобули 4 нагороди на Всеукраїнських змаганнях

main

Вихованці Сторожинецької школи карате розпочали новий змагальний сезон з перемог у Новограді-Волинському, де відбулися щорічні Всеукраїнські змагання “Zvyagel Open 2016”, які зібрали найсильніших спортсменів з усієї України віком до 18 років та команду із Білорусії. Усього змагалось 450 атлетів із 27 клубів.

Підопічні головного тренера СК “Максимум” Павла Шестакова завоювали чотири нагороди.

4

3

Золотом та бронзою відзначилась 12-річна учениця районного ліцею Вікторія Малованюк. Перше місце вона здобула серед дівчат у ваговій категорії до 38 кг. Наша спортсменка успішно пройшла у фінал змагань і в бою за золото перемогла досвідчену киянку. Бронзу Вікторія здобула в індивідуальному ката серед дівчат віком 12-13 років.

Також бронзову нагороду на свій рахунок додав 10- річний учень ліцею Георгій Піцул (вагова категорія до 32 кг). Він провів чотири поєдинки, у трьох виграв і одному програв.

1

5

Учень районної гімназії, 13-річний Олексій Гоцуляк (вже неодноразовий переможець цих змагань), провів п’ять поєдинків у ваговій категорії до 46 кг. У чотирьох боях він здобув перемогу і одному програв та у підсумку “записав” до свого активу “бронзу”.

2

Джерело: Павло Іванчак

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ