Децентралізація. Збори села Комарівці

Збори села Комарівці

Сьогодні (17.04.15) пройшли загальні збори села Комарівці в приміщенні Будинку культури.  На збори були запрошені: голова РДА Бартош Я.М., заступник начальника ДПІ Пожога Р.Г., начальник Центру надання адміністратиних послуг, куратор села Савка Н.А., депутат районної ради, голова бюджетної комісії в районної ради, уродженець села Гринчук В.І., депутат районної ради, директор Комарівської ЗОШ І-ІІ ст. Прокопович Н.В., начальник відділу Центру зайнятості Красовська О.М., начальник сторожинецького відділення АТ “Ощадбанк” Гренчук М.І. Також були запрошена завідуюча відділу газети “Рідний Край” Слюсар Є.А. Голови інших сільських рад також отримали запрошення, але вони не з’явилися.

Сходка села Комарівці

На зборах сільський голова с. Комарівці Бажура С.І. виступила з звітом про свою роботу за 2014 рік та планами на 2015 р.  Голова сконцентрувала увагу на проблемах села та їх вирішенні, підкреслила наявність сільського пожежного автомобіля, який завдячуючи команді, яка на ньому працює, завжди напоготові, та виказала бажання отримати кращий автомобіль. У своїй доповіді Світлана Іванівна наголосила на заходах благоустрою та основну увагу приділила кладовищу.

Сходка села Комарівці

Сходка села Кам'яна

Під час завершення виразила велику подяку працівникам Сторожинецького РЕМ, а саме начальнику Мельнику С.Б., головному інженеру Щербатюку А.І. та представнику Обленерго Козань П.Є. Також вона подякувала депутатському корпусу, громаді села за розуміння та підтримку. Підкреслила значний внесок в бюджет села ПП Краснянського О.І. та юридиної фірми “УкрБел” (Масляніков І.І. та Порецький О.Є.).

Сходка села Комарівці

Також Світлана Іванівна розповіла громаді про те, що учора вона була присутня на сходці села Панка, де мала можливість почути думку жителів цього села.

Збори села Комарівці

Голова РДА, Ярослав Михайлович розпочав свій виступ обговоренням 5 хвилі мобілізації. Він розповів, наскільки зараз важкий стан в країні, наскільки важливо, щоб наші хлопці прийняли активну участь у проходженнях медичного огляду, для того, щоб в подальшому визначити їх дієздатність для захисту Батьківщини. Виступ голови РДА був дуже змістовний та цікавий і викликав в залі бурхливі оплески.

Збори села Комарівці

Змістовним та доповнюючим був виступ депутата районної ради Гринчука В.І. Він зазначив, що він знає кожного депутата сільської ради, так як він з ними дуже плідно співпрацює і саме через них він не відмовив жодному жителю села, який звернувся до нього як до депутата в питаннях допомозі онкохворим, інвалідів та соціально-незахищених верств населення.

Сходка села Комарівці

Хочеться відзначити велику роль жителів села, які активно на призначений час заповнили зал та активно приймали участь у обговорені всіх питань, що розглядалися на даних зборах. З виступу присутніх в залі було відчутно, що в цьому селі дбають про добробут кожного жителя. Це підтвердила у своєму виступі голова Ветеранської ради с. Комарівці Боднарчук М.П.

В останні хвилини завершення збору села надійшло тривожне повідомлення – в селі запалало домогосподарство.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ