Пожежа в с. Комарівці

Пожежа Комарівці
В останні хвилини завершення загальних зборів с. Комарівці надійшло тривожне повідомлення про те, що в селі запалало приватне домогосподарство.

Пожежа виникла через спалювання сухої рослинності. Пориви вітру віднесли іскру полум’я на близькорозміщені підсобні приміщення.

За свідченням очевидця, всі присутні проявили неабияку небайдужість і дорогою до місця пожежі спостерігалася картина, що з усього села, по полю, по дорозі біжать люди на допомогу. До прибуття пожежних автомобілів вражала згуртованість, відповідальність громад та відчуття взаємодопомоги до ближнього. Всі, від дорослого до малого, усіма можливими способами – відрами, бочками, бідонами, тазиками – приносили воду, передавали її чоловікам, які організовано та без метушні визначили свої ролі в гасінні полум’я.

По прибуттю пожежних автомобілів, пожежниками була розгорнута оперативна робота по ліквідації осередку пожежі. І знову, і знову, і знову спостерігалося, як громада разом, одностайно допомагала пожежникам.

Завдяки оперативним та професійним діям підрозділів ДСНС пожежу було ліквідовано максимально швидко.

На щастя, в пожежі ніхто не постраждав. Полум’ям було знищено всі підсобні приміщення, а житловий будинок залишився цілий.

 

 

 

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ