З святом 8 березня, дорогі жінки!

З святом!

        В Міжнародний жіночий день сердечно вас поздоровляємо, дорогі жінки! Бажаємо вам сяяти від щастя, насолоджуватися кожною хвилиною цього дня, адже це ваш день! Нехай самі розкішні квіти оточують вас, нехай вам скажуть самі бажані слова, нехай збудуться самі найзаповітніші мрії! Залишайтеся завжди такими ж гарними, такими ж яскравими та ефектними і нехай на вашому обличчі ніколи не буде сліз, суму та смутку. Здоров’я вам, успіхів, процвітання, розуміння в сім’ї і поваги серед колег. Ви – жінки, а значить, гідні самого найкращого! Ви – берегині дому, приклад для наслідування, еталон краси та життєвої мудрості. З святом вас, з 8 березня!

З повагою, голова Сторожинецької районної ради Лосік Іван Іванович, депутатський корпус та колектив районної ради. 

        В цей святковий день – 8 березня – хочеться поздоровити всіх жінок з красивим та єдиним святом, яке відмічають у всьому світі – з Міжнародним жіночим днем. Весна в цей день особливо прекрасна, природа особливо гарна, сонце найбільш яскраве, небо найбільш чисте, а на душі тепло від ваших поглядів та зворушливих посмішок. Нехай ваші обличчя в цей день будуть найщасливішими на всій земній кулі, будуть самими світлими та радісними. Щастя вам і кохання, чоловічої підтримки та турботи!

З повагою, мер Сторожинця Карлійчук Микола Миколайович, депутатський корпус та колектив міської ради.

        Дорогі наші жінки! Ми знаємо, як час від часу вам буває важко. Знаємо, які інколи випробування і труднощі лягають на ваші тендітні плечі. Але ми також знаємо, як ви вмієте з ними справлятися! Сьогодні ваш день, сьогодні Восьме березня! Тому вам потрібно забути про все, що тривожить розум та серце.

Вітаємо вас з цим святом! Нехай ваша краса не знає рівних, нехай ваш розум підкорює серця, а ви будьте щасливі не тільки сьогодні, а завжди! З Міжнародним жіночим днем!

З повагою, в.о. головного лікаря Сторожинецької ЦРЛ Войцеховський Олександр Францович та колектив лікарні.

        Милі, дорогі, кохані жінки!

В цей святковий день чоловіки від всього серця бажають вам бути гарними, любимими, бажаними. Нехай вам завжди світить сонце і ніколи не наздожене лихо, нехай поряд будуть ті, хто вам радий, нехай вашу оселю оминає біда.

Ми дуже цінимо вас, вашу працю, вашу щоденну турботу про нас! Ви прикрашаєте наше життя своїми чарівними посмішками, своїм оптимізмом та вірою в нас! Дякуємо вам за все! З святом!

З повагою, голова Великокучурівської об’єднаної громади Тодеринчук Василь Мірчович, депутатський корпус та колектив Великокучурівської ради об’єднаної громади.

        Добре, що прекрасна пора – Весна, починається з свята, присвяченого вам – подругам, дочкам, коханим дружинам, матерям, дорогим бабусям. В цей день прийміть найщиріші привітання та поздоровлення. Бажаємо вам доброго здоров’я, щастя, кохання без меж, відпочинку та розваг.

Дорогі жінки! Кожна з вас несе в собі частинку весни! Завжди залишайтеся привабливими, гарними та сяючими, життєрадісними. Будьте щасливі, тричі здорові, розцвітайте, адже ви – наша весна.

З повагою, начальник Сторожинецького районного сектору ДСНС Сеник Андрій Володимирович та колектив райнного сектору.

        Дорогі жінки!

Від імені особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області прийміть найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем!

Все найсвітліше і найкраще, що є в нашому житті – весна, радість, щастя, кохання – неодмінно пов’язане з Жінкою. Завдяки Вам світ стає добрішим і досконалішим. Ви поєднуєте в собі безліч прекрасних якостей – красу, доброту, тепло душі, і водночас відповідальність, принциповість та професійність. Ви  – берегині роду, миру, злагоди і гармонії.

Тож залишайтеся завжди такими чарівними  і неповторними. Сердечно бажаю Вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, нев’янучої молодості, радості та краси. Хай у ваших серцях ніколи не згасає вогонь надії, віри і добра, а найзаповітніші мрії завжди збуваються.

Щастя Вам, міцного здоров’я, благополуччя, любові, миру, натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог, родинного затишку і гарного настрою на довгі роки!

З повагою, начальник УСБУ в Чернівецькій області Сторожук Руслан Васильович

        В цей чудовий день – 8 березня – хочеться побажати вам, дорогі жінки, щоб ваші мрії несли вас в загадковий та прекрасний світ кохання, щоб весінні промені, пробиваючись через хмари, вказали вам шлях до щастя. Ми, сильна половина людства, голові заради вас звернути любі гори, подолати всі вершини, всі труднощі, лише заради того, щоб ви завжди були поряд!

Нехай в цей весняний день вас чекають лише радісні і незабутні емоції! Нехай щастя переслідує вас по життю завжди. З чудовим святом, з Міжнародним жіночим днем!

З повагою, колектив Сторожинець.Інфо

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ