Жінка – берегиня роду людського

3

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту та від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові.

Ми вшановуємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. Тому і свято під назвою “Жінка – берегиня роду людського”, яке провели бібліотекарі села Банилів-Підгірний спільно з вчителем початкових класів Абрамчук Аллою Сільвестрівною, присвячується жіночності, найдорожчим людям на землі – мамам, бабусям, вчителям і всім жінкам. Усі найсвятіші почуття, пробуджені в нас жінкою, велич якої не раз стверджували мислителі, поети, педагоги. Без сонця не цвітуть квіти, без любові немає щастя, без жінки немає любові.

1

На святі були присутні мами і бабусі учнів, перші вчителі, класні керівники. Чарівні ведучі Порчук Оленка і Дарій Тетяна від початку і до кінця свята підтримували теплу та дружню атмосферу в залі. У процесі свята діти висловили свої найщиріші побажання та привітали жінок надзвичайно гарними подарунками, які зробили своїми руками.

2

Особливо зворушливими були виступи наймолодших учасників дійства, які привітали своїх мам, бабусь, усіх присутніх жінок. Під час свята звучали пісні у виконанні Ткачук Вероніки, Радовської Олександри та Нагорської Оксани Володимирівни.

В свою чергу хлопці привітали зі святом всіх жінок присутніх в залі, подарувавши їм чарівні подарунки та веселий жартівливий танок у власному виконанні. Друга частина свята продовжилася з неабиякою цікавістю. Затамувавши подих всі слухали молитву прочитану Мартинюк Машею.

4

Велике задоволення отримали присутні від таночка з віночками, який виконали маленькі україночки. Родзинкою свята став танок дівчат під пісню “Молитва за Україну”, яку виконала Ткачук Вероніка. Кожним своїм художнім номером діти бажали своїм мамам, бабусям, вчителям здоров’я, спокою, злагоди і ясної долі.

Та найяскравішими і найдорожчими подарунками були теплі слова дітей та їхні обіцянки про те, що зірка щастя сяятиме над життєвими шляхами жінок усе життя.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ