На вул. Кобилянській почали заміну водогону та каналізації

1

Сьогодні, 17 березня 2016 року, розпочалися роботи по заміні водопроводу та каналізації по вул. О. Кобилянської. Труби планують замінити на ділянці від вулиці Гвардійської до вулиці Горіхова.

2

Як розповів заступник міського голови Карлійчук Ілля Васильович, ця ділянка особливо потребує ремонту, оскільки тільки на цьому відрізку вісім раз проводився ремонт водогону, а найбільш небезпечною є поздовжня тріщина одної з труб. Каналізація також замінюється через те, що під землею знаходяться труби віком біля ста років, ще з австрійських часів.

Ілля Васильович також зазначив, що відключення від водопостачання будинків на весь термін робіт не буде проводитися, оскільки нові труби будуть прокладатися поруч зі старими і тільки при завершенні робіт буде проведено їх підключення до центрального водопостачання та водовідведення.

Труби для заміни були завезені до КП “Сторожинецьке ЖКГ” ще наприкінці вересня минулого року, а загальна вартість всіх матеріалів – більше 500 тис. грн.

Роботи будуть проводитися частинами, щоб не перекривати повністю рух по вул. Кобилянської на цій ділянці, а завершити їх планують до кінця квітня 2016 року.

Міська рада просить вибачення за тимчасові незручності.

Категорія: ЖКГ Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ