“Ви не чекали нагород і слави”. Захід в Старих Бросківцях

Старі Бросківці

В сільській бібліотеці-філії №31 села Старі Бросківці Сторожинецького району, де завідуюча Многодітна Армонія Михайлівна, відбувся захід “Ви мріяли про гідність і свободу, ви не чекали нагород та слави”, присвячений другій річниці Небесної сотні та вшанування наших жителів села учасників АТО: Алексюка Сергія Дмитровича, Кожокару Дмитра Володимировича, Зав’ялця Івана Борисовича, Унгуряна Івана Миколайовича та на підтримку жителів села, які зараз перебувають в зоні АТО: Кнапика Віктора Омельяновича, Смолінського Юрія Михайловича, Керстинюка Сергія Степановича.

Була запрошена Кордубан Марія Георгіївна – мати героя Чікала Юрія Дмитровича, який загинув на сході України.

В заході брали участь жителі села, учні школи, вчителі. Ведучими свята були учні школи Пашняк Іван, Кривко Анастасія, Ротарь Аліна. Учні школи Пергул Олександра, Чікал Сніжана, Маніліч Іван, Главацькиий Олексій прочитали вірші; Крейтор Діана, Ротарь Аліна та учасники художньої самодіяльності виконали патріотичні пісні.

Сільський голова Ілля Михайлович Прунь вручив учасникам АТО подяки та грошові винагороди за мужність та героїзм, проявлені в боротьбі за цілісність та незалежність нашої держави.

Учасники свята вшанували пам’ять загиблих молитвою та хвилиною мовчання при запалених свічах Пам’яті, Єдності, Надії і Миру.

Категорія: АТО Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ