День бібліотеки в ДНЗ Кам’яної “Здрастуй, майбутній читачу!”

2

Кам’янською сільською бібліотекою для всіх майбутніх читачів в дитячому садочку “Сонечко” був проведений захід під назвою “Здрастуй, майбутній читачу!”

Для дітей була організована виставка-перегляд “Твої перші журнали”, на якій діти з заохоченням переглядали дитячі журнали “Колобочок”, “Малятко”, “Пізнайко”, “Водограйчик”, “Барвінок”, “Яблунька”, “Смайлик”, “Ангелятко” та інші. На зображеннях маленькі чомусики впізнавали героїв казок, відгадували загадки, самі будували маленькі розповіді за картинками. Допомогли провести цей захід та виховувати любов до книг у малят, вихователі ДНЗ.

6

5

3

Дошкільнята із задоволенням знайомилися з новими книжечками для малят. Щоб маленькі шанувальники книг мали нові надходження, матеріально допомогла Кам’янська сільська рада.

Виховний захід

4

Наприкінці зустрічі був проведений дитячий ранок до дня народження великого Кобзаря – Т.Г. Шевченка, який мав назву “І буде син, і буде мати…”, на якому діти розповідали про життя та творчість поета, вшанували його пам’ять та заспівали за мотивами його творів.

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ