В районі почастішали випадки телефонних шахрайств

Шахрайства

В Сторожинецькому районі віднедавна почастішали випадки телефонних шахрайств. Шахраї телефонують громадянам та, представляючись працівникам правоохоронних органів чи родичами, вимагають перерахувати гроші на банківську картку або передати їх своїм спільникам наручно. Відомі випадки коли шахраї представляються працівниками банку і просять передати номер картки та пін-код. Дзвінки можуть надходити як на мобільний, так і на стаціонарний телефон.

Зателефонувавши і представившись працівником поліції, зловмисники частіше за все повідомляють що ваш родич потрапив у халепу (ДТП, бійка тощо) та вимагають гроші для “вирішення” питання без судового розгляду. Також були випадки коли шахраї, представляючись працівниками банку, отримували номер картки та пін-код потерпілих.

Запам’ятайте – не повідомляйте по телефону номер картки та секретний пін-код, працівники банку ніколи не вимагають таку інформацію.

Сторожинецький відділ ГУ Національної поліції в Чернівецькій області застерігає жителів міста та районну не піддаватися на вплив шахраїв та просить у випадку підозри на шахрайські дії стосовно вас негайно повідомляти правоохоронців за телефонами: 2 19 60, (096) 447 48 11, (095) 815 99 45 або 102.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ