Студенти коледжу висадили шість гектарів лісу

1

Зашумлять буйними вітами могутні дуби та стрункі ялиці на спустілих схилах. Але це буде через десятки років!

Тепер же тендітні саджанці тільки посаджено на старих зрубах. Цю потрібну і важливу справу виконали студенти ІІІ курсу Сторожинецького лісового коледжу спеціальності “Лісове господарство” під керівництвом досвідчених керівників, викладачів коледжу – Бойчука Василя Григоровича і Веклича Володимира Степановича. Посаджено більше 6 гектарів лісових культур в угіддях Чернівецького військового лісництва, а це 40 000 молодих дерев.

2

3

Студенти коледжу успішно поєднують теоретичні знання із практичними навичками, які необхідні майбутнім лісівникам. А допомагають їм у цьому – начальник лісництва Приказка Василь Іванович та майстри лісу – Степанов Антон Леонідович і Орендович Сергій Романович.

Важливою подією стало також те, що студенти ІV курсу вказаної спеціальності приступили до виконання навчальних та виробничих практик, які завершаться переддипломною практикою на виробництві. Багато цікавих справ чекають на них – це роботи у лісництвах, дендропарку та навчальному лісорозсаднику коледжу. Після завершення завершального етапу практичного навчання студенти, як фахівці-практики, будуть здавати державний іспит.

4

6

Незабаром до виконання навчальних практик приєднаються студенти ІІ і ІІІ курсів лісової і бухгалтерської спеціальностей. Програми всіх навчальних практик також спрямовано на виконання реальних завдань  виробництва, формування у студентів практичних навичок при виконанні різноманітних лісогосподарських, лісозаготівельних, лісозахисних  робіт з метою підготовки для лісової галузі справжніх спеціалістів своєї справи.

Джерело: Сторожинецький лісовий коледж

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ