19-річний хлопець збив двох дівчат. Одна з них в комі.

main

Вчора, 29 березня, о 17:30 у селі Великий Кучурів 19-річний хлопець на “Деу Ланос” скоїв наїзд на двох 14-річних дівчат.

Водій, порушивши швидкісний режим по сільській гравійній дорозі, не розрахував можливості автомобіля, в результаті його відкинуло ліворуч і він наїхав на двох підлітків, які рухалися узбіччям. Після цього автівка протаранила паркан, врізалася в яблуню і її відкинуло на город приватного господарства. Про це нам стало відомо з власних джерел.

Одна з дівчат в результаті зіткнення опинилася на капоті авто, іншу – автівка сильно вдарила лівим боком. Обидві дівчини були направлені до лікарні міста Чернівці. Як стало відомо, дівчина, яку закинуло на капот, отримала легкі травми. Інша дівчина, яка отримала сильний удар від автомобіля, перебуває у комі.

1

На місце прибули представники поліції. У 19-річного водія відібрали водійські права, взяли покази і відправили на експертизу щодо вмісту алкоголю та наркотичних речовин у крові.  У селі кажуть, що  батьки хлопця перебувають за кордоном. А права водія він отримав лише 3 місяці тому.

Автомобіль “Деу Ланос” відправили на експертизу до міста Сторожинець. Триває слідство. Міру відповідальності водія вирішуватиме суд.

Галина Єреміца

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ