Наші спортсмени взяли участь у Міжнародному турнірі з дзюдо

1

25-27 березня 2016 року в місті Сокиряни відбувся ХХХІ Міжнародний турнір серед юнаків з дзюдо. В змаганнях прийняли участь 347 спортсменів з різних регіонів України, а також з Республіки Молдова та з Білорусі. Учні тренера-викладача з дзюдо Сторожинецької ДЮСШ ФСТ “Колос” Гаврилюка Іллі Михайловича за підтримки батьків та Федерації дзюдо і самбо в Сторожинецькому районі, прийняли участь у цьому престижному, високого рівня, міжнародному турнірі.

Наші спортсмени здобули хороші результати. Учень з Старожадівської школи Матейчук Олександр в дуже складній конкуренції переміг шість поєдинків і вийшов до фіналу, але програв у фінальній боротьбі зі спортсменом з спортивного ліцею міста Кишинів, зайнявши ІІ місце та взявши срібну медаль.

2

3

4

Сім складних різнобічних та динамічних поєдинків відборов учень Сторожинецької школи №1 І-ІІІ ст. Мітран Дмитро і взяв бронзову медаль, посівши ІІІ місце. Також шість поєдинків провів учень Сторожинецького ліцею Перчик Денис і посів ІІІ місце. Бронзову медаль виборов учень Сторожинецького ліцею Цурик Станіслав.

П’яті місця зайняли Берчук Олександр з села Панка, Бостон Олександр та Міглей Андріан з Сторожинецької гімназії.

5

6

7

8

Хотілось б відмітити наймолодшого учасника змагань, учня Сторожинецького ліцею Вітюка Михайла за проявлену волю до перемоги. Всі призери нагороджені дипломами, медалями. Наприкінці змагань молодим спортсменам побажали вдалих весняних канікул.

9

10

11

Джерело: голова районної Федерації дзюдо і самбо, майстер спорту СРСР І.М. Гаврилюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ