В Ропчі завершився тиждень дитячого читання

2

Організовуючи дозвілля дітей своїх читачів у період весняних канікул бібліотечні працівники села Ропча запропонували і провели цілу низку надзвичайно цікавих і повчальних заходів.

Найцікавіше відбувся майстер-клас по техніці квілінгу “Весняні квіти”, який провела бібліотекар Глушко Віра Георгіївна. Діти 10-12 років навчилися творити дуже гарні різноманітні квіткові композиції, які викликають тільки позитивні емоції. Під час майстер-класу діти дізнались, що таке квілінг, як працювати у техніці квілінгу. Розробляючи квіткові композиції, юні майстри квілінгу дізнались і про рослини-квіти, читали легенди про квіти, відгадували загадки.

1

Для дітей старшого віку, а саме дев’ятикласників, бібліотечні працівники провели тренінг “Моя майбутня професія”. Про професію медика дітям розповіла медична сестра Козачук М. Вчитель Готопіло О. розповіла, як і чому вона обрала свою професію. Секретами приготування їжі поділилася кухар Антошіка В. Про специфіку роботи працівника культури розповіла директор будинку культури Доскалюк С. Про інші професії учасники тренінгу дізнались із інформаційних листів, які люб’язно надали працівники центру зайнятості.

Отримали повну інформацію про професії, старшокласники у тестовому режимі обирали собі професії, серед яких були і вчителі, і музиканти, і журналісти, і юристи, і електрослюсарі, і рятувальники тощо. Завдяки бібліотекарям діти провели свій час з користю.

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ