Весняна толока Комарівчан до Великодня

main

Жителі села Комарівці Сторожинецького району розпочали прибирання придорожної смуги в межах свого населеного пункту. Робота розпочалася минулої п’ятниці, продовжувалася у вівторок, а закінчити її планують в цю п’ятницю.

6

5

4

Як розповіла сільський голова Комарівців Світлана Бажура, на сходці жителів села, яка відбулася напередодні, жителі вирішили зробити суботник та прибрати село до Великодня.

Оскільки на захаращеному узбіччі часто виникають стихійні загоряння сухої рослинності, розпочали прибирання від знаку “Комарівці” і планують продовжити аж до кінця села.

3

2

1

“Ми давали запрошення господарю з кожного двора, а також на суботник вийшли всі працівники бюджетних установ, – розповідає Світлана Іванівна. – Дуже радує, що до роботи зібралося біля 150 чоловік.

Всі разом працюють, вирізають чагарники, прибирають сміття тощо. Наступним етапом буде побілка дерев в придорожній зоні та побілка всіх бордюрів в Комарівцях. Також на сходці села ми визначили осіб, які приберуть сільське кладовище. Хочеться, щоб до Великодня село набуло святкового вигляду!

Я хочу подякувати комарівчанам за розуміння, за те, що вони показують приклад згуртованості громади, розуміння того, що без їхньої участі село не буде кращим!

Працюємо разом та з повагою до свого села!”

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ