Декларування закінчується

Декларування закінчується

У ДПІ у Сторожинецькому районі відбувся брифінг з першим заступником начальника ДПІ у Сторожинецькому районі Сергієм Лєсніком  на тему «Декларування  закінчується».

«Кампанія декларування доходів громадян триватиме лише до 1 травня поточного року. Граничною датою подання декларації за 2014 рік  є 30 квітня 2015 року. Тож не зволікайте, вчасно декларуйте свої доходи» – зазначив Сергій Миколайович.

Сергій Лєснік запевнив, що податкова інспекція у Сторожинецькому районі створює найсприятливіші умови для декларування доходів громадян і прийняття їх декларацій.

Фахівці Центру обслуговування платників у Сторожинецькому районі завжди допоможуть при виникненні запитань, нададуть консультації та роз»яснення.

Подати декларацію можна особисто, надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, а також засобами електронного зв»язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством.

Наприкінці брифінгу Сергій Миколайович зазначив, що найефективнішим та найзручнішим способом подання декларації на сьогодні є звітування в електронному  вигляді. Це значно економить час та позбавляє від стояння в чергах.

Декларування закінчується

Також Сергієм Миколайовичем  було проведено сеанс телефонного зв’язку  „гаряча лінія” з  питань: „Оподаткування доходів фізичних осіб та упередження фактів виплати заробітної плати в «конвертах. Застосування РРО платниками єдиного податку 3-ї групи.”

Актуальними питаннями  також на «гарячій лінії» були запитання фізичних осіб  стосовно процедур адміністрування єдиного соціального внеску, РРО, погашення податкового боргу, а також інші питання, які стосуються оподаткування.

Керівником  податкової служби в районі були надані відповіді на  задані в телефонному режимі питання.

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ