Помер учасник бойових дій в зоні АТО Олег Петрович Веклич

Олег Веклич

Вчора, 8 квітня, помер Олег Петрович Веклич, житель міста Сторожинець, учасник бойових дій в зоні АТО. Йому було тільки 38 років. Останній час він важко хворів.

“Олег почав військову кар’єру в 201 танковому полку, який був розміщений в Сторожинці. Далі служив в 300 механізованому полку в місті Чернівці, – розповідає голова Об’єднання учасників АТО в Сторожинецькому районі Сергій Кривко. – Потім Олег перебував на посаді начальника вогневого містечка на загальновійськовому полігоні “Прибан”. Старший сержант Веклич завжди відповідально відносився до виконання своїх службових обов’язків, завжди був спроможний виконувати поставлені перед ним завдання.

В 2014 році почався збройний конфлікт на Сході України – Антитерористична операція. Олег був на контрактній службі та в першій хвилі мобілізації в складі ІІІ тактично-десантного батальйону 80 аеромобільної десантно-штурмової бригади потрапив в зону бойових дій.

В Луганській області Олег з побратимами виконував поставлені задачі в населених пунктах Євсуг, Горіхове, Щастя, Красний Лиман, що під Слав’янськом. Приймав активну участь в бойових діях на Веселій горі під селищем Металіст біля Луганська. Більше двох місяців героїчно тримав оборону в Луганському аеропорту, проявивши себе справжнім патріотом та захисником нашої держави.

Товарищі та колеги згадують його як чуйну, щиру та працьовиту людину з відкритою душею та добрим серцем. Його поважали як спеціаліста в своїй справі, свій досвід він передав не одному молодому солдату як в зоні АТО, так і за її межами.

2aEhRoqgbPA

Отримавши серйозні психологічно-моральні травми, після повернення з зони АТО Олег занедужав. Адже не кожен може перенести стільки болю та страждань, коли бачиш як гинуть твої побратими, як страждає знедолений український народ.

Олеже, ти назавжди лишишся в наших серцях та думках. Твій подвиг не буде забутий в пам’яті близьких та рідних, друзів та знайомих.

Від імені всіх учасників АТО в Сторожинецькому районі приношу щирі співчуття родині старшого сержанта Олега Петровича Веклича.”

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ